Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Daily Charts not rendering

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Daily Charts not rendering

    Hello,

    For some reason, some instruments are not rendering in daily charts but work for various minute charts. In this case, EBAY is the symbol. From Historical Data Manager, I've deleted all Daily/Minute data for EBAY and then pulled 2 years of Daily/Minute data from my provider. Next I removed all indicators from my chart and still, no display. If I switch to 60min bars, it works fine. I've checked the output window for any display and nothing. Is there a log anywhere that can give me some insight into what is happening. This has been going on for some time now but was never an issue as I primarily used minute charts.

    I've attached a screen shot showing my data series settings.

    Any help is greatly appreciated.

    Thanks in advance.
    Attached Files

    #2
    Hi jeddah62,

    Thanks for writing in.

    Which version of NinjaTrader are you using? (Help > About)

    Who is your data provider?
    KyleNinjaTrader Customer Service

    Comment


      #3
      Hi Kyle,
      Really sorry about not supplying the basics.

      NT 7.0.1000.6
      Providers are both IB and Kinetic

      Comment


        #4
        I should add that now it's happening to minute charts too. this is very strange.

        Comment


          #5
          Hello jeddah62,
          Thanks for your input and I am following up for Kyle.

          Please update to the current version of NinjaTrader (7.0.1000.8) and see if the situation still persists or not.

          Please let me know if I can assist you any further.
          JoydeepNinjaTrader Customer Service

          Comment


            #6
            I am having the same type of problem. On one stock I can't get the day chart to plot but minute chart plots fine. On another stock I can't get the minute chart to plot. I have deleted and reloaded the daily data. Also have tried various session templates. Everything seemed to be working fine previously.

            Using Kinetick and NT 7.0.1000.8 (Live)

            Comment


              #7
              Doing a "Tools/Options/Data/Reset Instruments" followed by a restart worked for me.

              Comment


                #8
                Hello zigzagger,
                Welcome to the forum and glad to see you could resolve the issue.
                Please let me know if I can assist you any further.
                JoydeepNinjaTrader Customer Service

                Comment


                  #9
                  I upgraded to 7.0.1000.8 and so far this did the trick for me. Thx to Zigzagger for their contribution as this would be something I will try if the problem reappears.

                  thx for all the help!

                  Comment


                    #10
                    Hello jeddah62,
                    Glad you could resolve the issue.
                    Please let me know if I can assist you any further.
                    JoydeepNinjaTrader Customer Service

                    Comment

                    Latest Posts

                    Collapse

                    Topics Statistics Last Post
                    Started by SantoshXX, 04-20-2024, 03:09 AM
                    5 responses
                    34 views
                    0 likes
                    Last Post bltdavid  
                    Started by owensd, Yesterday, 11:34 PM
                    0 responses
                    4 views
                    0 likes
                    Last Post owensd
                    by owensd
                     
                    Started by proptradingshop, Yesterday, 11:29 PM
                    0 responses
                    5 views
                    0 likes
                    Last Post proptradingshop  
                    Started by percy3687, Yesterday, 11:04 PM
                    0 responses
                    1 view
                    0 likes
                    Last Post percy3687  
                    Started by f.saeidi, Yesterday, 05:50 AM
                    2 responses
                    21 views
                    0 likes
                    Last Post f.saeidi  
                    Working...
                    X