Announcement

Collapse
No announcement yet.

Partner 728x90

Collapse

Ninja trader crashing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Ninja trader crashing

    I emailed to support@ninja... with a log attached.

    When I add an indicator to a chart with IB connected [or connect when an indicator is on the chart] ninja crashes. I'm getting the same bahaviour on a Vista machine and an XP machine... the XP had a format and reinstall of the XP even and a clean install of Ninja and it has exactly the same behavior. I have different versions of TWS and different version of Ninja on the machines, it's not version specific... I was working on a script and I tried to change things in the area that is not supposed to be changed just before all this started up... that has given me troubles before but this has me really baffled... how can something survive a hdd format and reinstall?

    #2
    I repaired the .net 3.5 and it seems to be working now....

    Comment


      #3
      Wow, more crashing

      I wrote some indicators and everything worked fine for a couple of minutes and then it all crashed again... tomorrow I'm going to rebuild a machine and make sure that no corrupting files can touch it... I have a Vista machine with almost nothing on it but TWS and Vista... I'll rebuild that one from the ground up with software untouched by human hands and if the problem is still there... I hope you guys can help me...

      Comment


        #4
        Hello maxpi,

        Please see my response to the emails you sent to [email protected] as well.

        I will need the trace file to investigate why the software crashed. Unfortunately the log files you sent are not sufficient enough.
        JasonNinjaTrader Customer Service

        Comment


          #5
          I did a reinstall of the OS and Ninja on a Vista machine... Incredibly it still crashed when I wrote an indicator and put it on a chart. It was a simple indicator for bar width, just a plot of high[0] -Low[0] so I didn't want any input variable so I was erasing MyInput0 in the wizard... apparently Ninja expects... nay, demands, that there be an input there... currently it's working fine.... I'm sure there is a notation in the documentation somewhere that says not to erase that input...

          Thanks again

          Comment


            #6
            I'm still having some problems on the XP machine. I emailed the trace file over... I hope it does not take a complete wipe of the hdd...

            Comment

            Latest Posts

            Collapse

            Topics Statistics Last Post
            Started by flonkle, Yesterday, 01:19 AM
            6 responses
            51 views
            0 likes
            Last Post flonkle
            by flonkle
             
            Started by alifarahani, 04-19-2024, 09:40 AM
            14 responses
            117 views
            0 likes
            Last Post alifarahani  
            Started by aguison, 06-19-2024, 02:32 PM
            4 responses
            23 views
            0 likes
            Last Post MiCe1999  
            Started by phenqreviews, Today, 12:11 AM
            0 responses
            6 views
            0 likes
            Last Post phenqreviews  
            Started by WHICKED, Yesterday, 08:47 PM
            1 response
            6 views
            0 likes
            Last Post MiCe1999  
            Working...
            X